Pe urmele lui Alice

14 07 2009

De ce am vrut sa citesc eu cartea cu acest titlu? Tocmai pentru ca impartasesc numele cu eroina romanului de gen chick-lit, scris de Claire Naylor. Si, de asemenea, pentru ca aveam chef de un roman usurel, amuzant, de dragoste, numai bun pentru putina relaxare dupa o licenta extrem de solicitanta.

Eroina noastra este o londoneza stresata, care si-a pierdut in acelasi timp jobul si iubitul, dar care, dupa ce isi plange bine de mila, se hotaraste sa isi gaseasca fericirea in mondenul LA, alaturi de o veche prietena, ajunsa mare star in lumea cinematografica. Astfel, Alice ajunge mica aparitie exotica pentru cercurile de cinici si excentrici din LA si, mai mult decat atat, ea reuseste sa obtina o slujba in PR (se pare ca am chiar mai multe lucruri in comun cu eroina) unde trebuie sa promoveze staruri rock mai mult sau mai putin trecute de prima glorie.

Totusi, de ce pe urmele lui Alice? Pentru ca, in toata invalmaseala asta de fotomodele, staruri de cinema si vedetisme, apare si fat-frumosul pe un cal alb, care o urmareste pe Alice din Londra pana in LA, care ii face curte in stilul oldie and goldie al gentilomilor si risca sa fie arestat fiind luat drept un urmaritor psihopat.

O poveste de dragoste comica, lejera si foarte buna mai ales pentru vacanta.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: